Новини

Рея Фиш ООД с два нови щанда в София и Кърджали


С откриването на своите нови щандове в гр. Кърджали и в магазин Билла в Мега Мол София, компанията вече разполага с дванадесет щанда под собствен мениджмънт в партньорство с Билла България.
Заповядайте, за да се насладите на богат асортимент и професионално обслужване от нашите служители!

 

Рея Фиш ООД откри седмия щанд под собствен мениджмънт в Билла


След щандовете в София (бул Българиа и бул. Братя Бъкстон), Пловдив (бул. Марица, до Макдоналдс), Сливен, Шумен и Габрово вече имаме и свой щанд в Бургас. Магазинът се намира на бул. Тодор Александров 30 (кръстовището на Трапезица). Там ще получите професионално отношение и висококачествени рибни продукти.

 

Откриваме пресен щанд в Билла 149 "Раковска"

За по-голямо удобство на нашите клиенти, отваряме пресен щанд и в Билла 149 "Раковска" (Славейков) на 18.12.2010. Щандът предлага голям асортимент от пресни риби и рибни деликатеси.


*Вече е открит, заповядайте!*

 

Вече и във Варна!


Считано от 25.11.2010, „Рея Фиш” вече присъства и във Варна. Пресния ни щанд се намира в Мегамаркет „Рода”, Мол „Двете Кули” и предлага приятно разнообразие от рибни продукти и морски деликатеси. Заповядайте !


 


*Щандът вече е открит, заповядайте!*

 

Следвайте ни:

RSS Feed
Бадемова пъстърва
Бадемова пъстърва

Продукти: Една пъстърва сметана HOPLA 200гр едно парченце топено сирене Президент сирене Рокфор 20-30гр. счукани бадеми 50-60гр. сол сок от един лимон Начин на приготвяне: Измивате изчистената пъстърва обезкостявате я и я овкусявате с л...